Bedrijfsverhuizing

Naar een groter of kleiner pand met uw bedrijf

Heeft u binnenkort een bedrijfsverhuizing gepland staan? Heeft u dan al nagedacht over wie deze bedrijfsverhuizing gaat verzorgen? Dan zou uw keuze kunnen vallen op Verhuisbedrijf Mast. Ons bedrijf bestaat al sinds 1949 en kan daarmee bogen op lange ervaring. Nou is die ervaring niet doorslaggevend bij een bedrijfsverhuizing. Onze expertise en verstand van zaken is dat echter wel. Daarmee bestaat het totaalpakket namelijk uit kennis en ervaring. Daarnaast zijn onze mensen geselecteerd en opgeleid op praktisch inzicht. Dat vinden we bij Mast namelijk erg belangrijk. Overigens niet alleen bij een bedrijfsverhuizing, maar bij alle soorten verhuizingen.

Opslagruimte

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw bedrijfsverhuizing door ons uit te laten voeren? Neem dan nu contact met ons op. Dat kan telefonisch, met een e-mail of door het contactformulier op de website in te vullen. U krijgt razendsnel een gericht antwoord van ons. Dat maakte de keuze om voor ons te kiezen bij uw bedrijfsverhuizing wellicht nog eenvoudiger.

Over Verhuisbedrijf Mast

Verhuisbedrijf Mast begon in 1949 met verhuizingen in de stad en de provincie Groningen. We hebben sindsdien altijd vooropgelopen en -gereden in verhuisland. Onze moderne aanpak en respectvolle omgang met mensen en verhuisspullen is altijd een gewaardeerd aspect van ons succes geweest. Logisch dat u ook anno 2016 de garantie krijgt dat iedere verhuizing, zoals een bedrijfsverhuizing, met respect voor u en uw spullen wordt uitgevoerd. Wij bieden een totaalpakket. Kies het soort verhuizing dat u uitgevoerd wilt hebben. Of maak gebruik van ons aanbod om tijdelijke opslagruimte te huren. Iedere verhuizing is voor ons namelijk maatwerk. We vinden dat we er alleen op die manier ook voor kunnen zorgen dat we snel en efficiënt werken. Dat scheelt u als ondernemer natuurlijk ook tijd en daarmee geld.

De garanties van Verhuisbedrijf Mast

  • Maatwerk bij iedere verhuizingen
  • Praktische adviezen en aanpak
  • De voordeligste prijs voor het ruimste aanbod
  • Altijd een duidelijke offerte vooraf
  • Respect voor u en uw spullen

Neem contact met ons op over uw bedrijfsverhuizing

We geven u graag meer informatie over de mogelijkheden. Een prijsindicatie kunnen we snel geven. Een offerte heeft u snel in huis. Bellen doet u met ons tijdens kantoortijden op telefoonnummer 050-5421515. Liever mailen? Gebruik hiervoor info@mastverhuizingen.nl. U kunt over uw bedrijfsverhuizing ook het contactformulier op de website invullen.