Verhuisbedrijf Delfzijl

Mast verhuisbedrijf

Verhuisbedrijf Mast: kwaliteit & service!

Wilt u het beste verhuisbedrijf voor Delfzijl? Dan biedt internationaal Verhuisbedrijf Mast u graag haar diensten in Delfzijl aan. Wilt u zekerheid op het gebied van kwaliteit en service in Delfzijl? Dan garanderen wij u de beste manier van verhuizen in uw persoonlijke situatie. In uw belang bouwen we daarbij zekerheden in. Dit ontlenen wij aan onze erkenning als verhuizer bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers. Wilt u ook de zekerheden van een erkenning bij internationale verhuizingen? Dan is de kwaliteit en service bij internationaal verhuizen geborgd bij de FEDEMAC. Zo zorgen wij iedere keer opnieuw dat u het beste krijgt op het gebied van (internationale) verhuizingen. In Delfzijl en op veel andere plaatsen. In Nederland, maar ook tot ver daarbuiten is Verhuisbedrijf Mast uw ervaren en erkende verhuizer.

Particuliere en bedrijfsverhuizing in een totaalpakket

Gaat u particulier verhuizen? Heeft u een bedrijfsverhuizing in de planning staan? Voor (internationaal) Verhuisbedrijf Mast maakt het niet uit. U krijgt bij ons altijd het best mogelijke. Reken op onze kwaliteit en service. Niet alleen als u een bedrijfsverhuizing door ons uit laat voeren. Ook voor particulier verhuizen steken we onze handen uit de mouwen en zetten dat stapje extra voor u. In Delfzijl en elders. Als extra service bieden we u de mogelijkheid om opslagruimte te huren. Opslagruimte huren is natuurlijk erg handig als u tijdelijk opslagruimte nodig heeft, omdat u uw spullen even nergens anders kwijt kunt. Door bij ons de opslagruimte te huren bent u verzekerd van een veilige en ruime opslag.

De 5 zekerheden van Verhuisbedrijf mast bij Delfzijl

Verhuisbedrijf Mast bestaat al sinds 1949. In eerste instantie als regionaal verhuizer in Delfzijl en omgeving. In de loop van de tijd hebben we ons ontwikkeld tot specialist in (internationale) verhuizingen. Wij bieden u de zekerheden die nodig zijn om als een goed internationaal verhuisbedrijf te kunnen leveren. Deze zekerheden zijn onder meer:

  • Veel routine en ervaring
  • Erkenning in Nederland als verhuizer
  • Internationale verhuizingen met erkenning door de FEDEMAC
  • Verhuizen met zorg en aandacht voor u en uw spullen
  • Praktische instelling en slimme oplossingen bij verhuizen
Verhuizers

Uw contactgegevens voor het verhuisbedrijf voor Delfzijl

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die we in uw situatie te bieden hebben? Vraag dan naar de aanpak die we bij Mast voorstellen. Wilt u gewoon wat meer algemene informatie over ons bedrijf? Bel dan ook met telefoonnummer 050-5421515. U kunt ons uw vragen ook met een e-mail voorleggen. Ons e-mailadres is info@mastverhuizingen.nl. Het contactformulier kunt u natuurlijk ook gebruiken voor vragen aan uw verhuisbedrijf voor Delfzijl.