Verhuisbedrijf Drachten

Mast verhuisbedrijf

Professional verhuisbedrijf in Drachten?

Denkt u er over om een verhuisbedrijf in Drachten in te schakelen? Zoekt u de beste verhuizer in Drachten? Dan maakt u met Verhuisbedrijf Mast de juiste keuze. Wij zijn nationaal en internationaal erkende verhuizers. Wij zorgen dat verhuizen voor u in Drachten en elders een zo laag mogelijke belasting vormt. Uw gezinssituatie moet er natuurlijk zo min mogelijk onder leiden. Heeft u een bedrijfsverhuizing aanstaande? Dan is Mast u uiteraard ook graag van dienst. Wij bieden namelijk een allround service op het gebied van verhuizen. Dan maakt het voor ons als internationaal verhuisbedrijf niet uit of u een bedrijfsverhuizing wilt laten uitvoeren of bijvoorbeeld internationaal vanuit of naar Drachten wilt verhuizen. Mast is uw partner als het erop aan komt. Met professionele mensen en uitstekende wagens en opslagruimte die u ook kunt huren. Laat verhuizen met een gerust hart aan ons over. Verhuizen is immers voor iedereen al intensief genoeg.

Over Verhuisbedrijf Mast

Mast is een erkend verhuisbedrijf. Dat zijn we zowel nationaal als internationaal. Internationale verhuizingen rekenen we tot een van onze specialiteiten. Evenals bij normale verhuizingen of uw bedrijfsverhuizing mag u rekenen op professionaliteit in alle opzichten. Mast boogt op ruim zestig jaar ervaring als verhuizer. Dat ziet u terug in onze geroutineerde aanpak. Altijd respect voor uw kostbare spullen. We behandelen deze alsof ze van onszelf zijn. Onze verhuizers zijn niet alleen de sterke sjouwers, die u met verbazing de trappen op ziet sjouwen. Ze behandelen zij ook u en uw gezinsleden, bijvoorbeeld in Drachten, met respect en beleefdheid.

Verhuizers

Dat is trouwens niet anders als we een bedrijfsverhuizing doen. U als opdrachtgever en uw collega’s kunnen hier ook van uitgaan. Heeft u een probleem met spullen waar u even geen plaats voor heeft? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om bij ons eigen opslagruimte te huren.

Waarom een erkend verhuisbedrijf in Drachten de juiste keuze is

  • Regelmatige controle houdt professionele dienstverlening scherp
  • De zekerheid dat volgens een hoge standaard wordt gewerkt
  • Uw kostbare spullen zijn in goede handen
  • Een eerlijke prijs voor het beste aanbod
  • De verzekeringsmaatschappij eist de erkenning bij eventuele schade

De contactgegevens van uw verhuisbedrijf in Drachten

Verhuisbedrijf mast is uw professionele partner als u (internationaal) wilt verhuizen. In Drachten en door heel Europa ziet u het professionele wagenpark van Mast bezig met verhuizingen. Voor informatie en afspraken neemt u contact met ons op. Via telefoonnummer 050-5421515. Het contactformulier of het e-mailadres info@mastverhuizingen.nl gebruikt u om contact met ons te maken. Mast is uw verhuisbedrijf voor Drachten.