Verhuisbedrijf Eelde

Mast verhuisbedrijf

Verhuisbedrijf voor particuliere en bedrijfsverhuizingen

Bent u op zoek naar een goed verhuisbedrijf in Eelde? Kies dan voor de service en ervaring van (internationaal) Verhuisbedrijf Mast. Wij zijn gevestigd in de buurt van Eelde. U maakt bij ons gebruik van een totaalpakket als verhuizer. Ook kunt u bij ons in de buurt van Eelde terecht om opslagruimte te huren. Wilt u internationale verhuizingen uit laten voeren? Dan is Verhuisbedrijf Mast u ook graag van dienst. We hebben in de loop van de jaren veel ervaring opgebouwd met internationale verhuizingen. Maar als u binnen Eelde of in de regio Eelde wilt verhuizen, dan maken we dat natuurlijk als verhuizer ook prima in orde.

De zekerheden van een erkend verhuisbedrijf in Eelde

Door te kiezen voor een erkend verhuisbedrijf geniet u een aantal voordelen. Zo wordt een erkende verhuizer regelmatig gecontroleerd op service en kwaliteit. De toetsing wordt gedaan door de organisatie voor erkende verhuizers. Een erkend verhuizer houdt zich aan de kwaliteitsnormen die door de branchevereniging zijn opgesteld. U kiest ook bij een bedrijfsverhuizing voor hetzelfde hoge niveau in kwaliteit en service. Wilt u gebruik maken van Mast als uw internationaal verhuisbedrijf? Dan kiest u ook daarbij voor de zekerheid van een erkenning op het gebied van internationale verhuizingen. De erkenning is aan Mast verleend door de FEDEMAC. Met nadruk willen we er ook op wijzen dat een erkend verhuizer bijna altijd wordt vereist door verzekeringsmaatschappijen. Bij verhuizingen door een niet-erkend bedrijf zal uw eventuele schadeclaim worden afgewezen. Dat geldt evengoed voor internationale verhuizingen. Wilt u gaan verhuizen van of naar Eelde? Kies dan altijd voor een erkend verhuisbedrijf.

De zekerheden die Mast u biedt bij verhuizen

  • Verhuizen met erkenning
  • Specialist in (internationale) particuliere en bedrijfsverhuizing
  • Altijd een duidelijke prijsopgave en offerte vooraf
  • Capaciteit beschikbaar als u opslagruimte wilt huren
  • Respect voor u en uw kostbare spullen

Mast kan bogen op meer dan 60 jaar ervaring met verhuizen. Van regionale verhuizer naar internationale verhuizingen. Altijd met oog voor detail en datgene wat er voor u toe doet. Zo zorgen we al tientallen jaren voor tevreden klanten.

Meer weten over de mogelijkheden via uw verhuisbedrijf in Eelde?

Neem dan contact op met Mast. Bel ons tijdens kantoortijden op telefoonnummer 050-5421515. Een e-mail met uw vragen kunt u sturen naar het e-mailadres info@mastverhuizingen.nl. Liever teruggebeld worden? Vul dan het contactformulier in voor uw verhuisbedrijf in Eelde.