Verhuisbedrijf Friesland

Mast verhuisbedrijf

(Internationale) verhuizingen in goede handen geven

Zoekt u een uitstekend (internationaal) verhuisbedrijf in Friesland? Dan biedt Verhuisbedrijf Mast u in de buurt van Friesland een uitstekend aanbod. Verhuizingen in Friesland, Nederland en internationale verhuizingen zijn bij ons al meer dan zestig jaar in vertrouwde handen. We bieden u een compleet aanbod van diensten in Friesland en elders in binnen- en buitenland. Wilt u in Friesland bijvoorbeeld een bedrijfsverhuizing uit laten voeren? Vraag dan bij Mast eens naar de mogelijkheden en de prijzen. We geven u een concreet antwoord en zorgen dat uw bedrijfsverhuizing professioneel wordt uitgevoerd. Dan maakt het niet uit of u van, naar of binnen Friesland wilt verhuizen; wij maken het waar. Wilt u een verhuizer inhuren die ook kan zorgen dat u er opslagruimte kunt huren? Maak dan gebruik van het aanbod van Verhuisbedrijf Mast. Ook het huren van opslagruimte is bij ons namelijk een dienstenaanbod van uitstekend niveau.

Een voorbeeld uit de praktijk van ons verhuisbedrijf in Friesland

Een Friese onderneming ging verhuizen binnen Friesland. Men was uit het jasje van het oude pand gegroeid door de groei van de onderneming. De bedrijfsverhuizing verliep wat minder gladjes toen de nieuwe bedrijfsruimte niet op tijd klaar was en de oude bedrijfsruimte al moest worden opgeleverd aan de eigenaar. Er werd voor een periode van een maand gekozen om opslagruimte te huren. Het kantoormeubilair werd tijdelijk opgeslagen en de medewerkers konden gelukkig ook het werk vanuit huis doen. Na een maand was de gloednieuwe bedrijfsruimte klaar en kon de verhuizer aan de slag om alles weer netjes te bezorgen en te plaatsen. Bij Verhuisbedrijf Mast zetten we graag dat stapje extra dat nodig is om in de praktijk voor oplossingen en een goed eindresultaat te zorgen.

Waar staat Verhuisbedrijf Mast voor?

Mast bestaat inmiddels meer dan 60 jaar. In de loop van de jaren hebben wij een compleet dienstenaanbod als verhuizer opgebouwd. Wij kenmerken ons vandaag de dag door:

  • Erkend verhuisbedrijf
  • Internationale erkenning als verhuizer
  • Verhuizer voor particulieren en bedrijven
  • Opslagruimte huren in onze eigen opslagruimtes
  • Flexibele aanpak en zorg en aandacht voor uw kostbare spullen
Verhuizers

Neem contact op met uw verhuisbedrijf voor Friesland en regio

Mast is uw internationale verhuizer. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij bieden? Of wilt u een vrijblijvende prijsopgave ontvangen? Bijvoorbeeld voor uw bedrijfsverhuizing? Bel ons dan op telefoonnummer 050-5421515. U kunt ook het contactformulier op de website invullen of ons een e-mail sturen. Stuur uw e-mail naar
het e-mailadres info@mastverhuizingen.nl. Mast is uw uitstekende verhuisbedrijf in Friesland.