Verhuisbedrijf Groningen

Mast verhuizingen

Uw verhuizing in goede handen

Zoekt u naar een goed verhuisbedrijf in Groningen? Dan zit u bij Verhuisbedrijf Mast precies goed. Wilt u een verhuizer met veel ervaring die erkend is in Nederland als erkend verhuisbedrijf? Bij uw Verhuisbedrijf Mast in Groningen bent u hiervan verzekerd. Ook voor internationale verhuizingen hebben wij een erkenning. Bij internationale verhuizingen, bijvoorbeeld vanuit Groningen, wordt deze verleend door de FEDEMAC. Zowel bij internationale verhuizen als bij het werk als verhuizer in Nederland worden wij regelmatig getoetst. Dat geeft u de zekerheid dat uw verhuisbedrijf voldoet aan strenge regels. Dat vinden we trouwens zeer belangrijk: uw kostbare spullen horen bij de verhuizer in goede handen te zijn. Zullen we binnenkort eens afspreken? Om te praten over de beste manier om u te verhuizen?

Over Verhuisbedrijf Mast Groningen

Verhuizer Mast is een begrip in Groningen. Met onze zestig jaar aan ervaring mogen we inmiddels ook internationaal bogen op een uitstekende reputatie. U heeft onze verhuiswagens vast weleens zien rijden. Dat kan ergens in Groningen zijn geweest, maar ook in andere delen van het land. Zag u ons verhuizen buiten de landsgrenzen? Dan kan het goed zijn dat we toen met een bedrijfsverhuizing of particuliere verhuizing bezig waren. Als internationaal verhuisbedrijf mogen we ons verheugen in een toenemend aantal internationale verhuizingen. Wij staan voor een verhuistraject dat tot in de puntjes geregeld is. In de loop van de tijd hebben we ons dienstenaanbod in verhuizen ook uitgebreid met andere diensten. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om bij ons een opslagruimte te huren.

Mast biedt u het totaalpakket bij verhuizen

Verhuizen is een echt beroep. Niet voor niets kiezen de meeste mensen ervoor om verhuizen uit handen te geven aan een erkende verhuizer. Bij Mast krijgt u binnen dit totaalpakket, onder meer, het volgende professionele aanbod:

  • Ervaren verhuizers
  • Erkend als (internationaal) verhuisbedrijf
  • Opslagruimte om te huren in Groningen
  • Alle soorten verhuizingen, zoals een bedrijfsverhuizing
  • De grootste zorg voor uw kostbare spullen

Met kostbare spullen bedoelen we niet alleen goederen van geldelijke waarde. Wij begrijpen heel goed dat de knuffels van uw kinderen en ingelijste foto’s niet in geld uit te drukken zijn. Maar juist die spullen zijn vaak het meest kostbaar. Dat begrijpen we en we zullen er altijd zorgvuldig mee omgaan.

Contact opnemen met Verhuisbedrijf Mast in Groningen

Voor informatie en afspraken kunt u bellen met 050-5421515. Vul het contactformulier op de website in of stuur uw vragen naar het e-mailadres info@mastverhuizingen.nl. Mast is uw gerenommeerde verhuisbedrijf in Groningen.