Internationaal verhuisbedrijf

Jarenlange ervaring zorgt voor een vlotte verhuizing

Bent u op zoek naar een ervaren internationaal verhuisbedrijf? Dan heeft u dit verhuisbedrijf nu gevonden. Internationaal verhuizer Mast is uw partner als het gaat om goed, vlot en voordelig internationaal verhuizen. Wij beschikken over vele jaren ervaring en de benodigde kennis om u goed te kunnen helpen. We werken sinds 1949 als verhuisbedrijf. Aanvankelijk alleen als verhuizer in de provincie Groningen, maar later ook nationaal en internationaal. Deze ruime ervaring is nog steeds de basis van onze huidige aanpak. Deze bestaat uit het inzetten van ervaren krachten met uitstekende kennis van zaken. Praktisch inzicht en respect voor u en uw spullen. Dat is wat we van onze mensen vragen. Gelukkig bewijst iedere individuele verhuizer zich iedere keer opnieuw. Heeft u behoefte aan tijdelijke opslag? Dan kunt u bij ons zelfs een eigen opslagruimte huren. Dit is onderdeel van onze totaalaanpak als internationaal verhuisbedrijf. Vraag ons gerust om ons volledige aanbod en de manier waarop dit in uw situatie past.

Mast verhuisbedrijf

Internationaal verhuizen. Een praktijkvoorbeeld van ons verhuisbedrijf

Bij Verhuisbedrijf Mast mochten we al vele internationale verhuizingen regelen. Een inwoner van Groningen ging bijvoorbeeld verhuizen naar een Zuid-Europees land. Hij verliet zijn ruime woning en trok in een appartement aan de Spaanse Costa. We bespraken de plannen ruim van tevoren, zodat er ook voldoende tijd was voor zijn persoonlijke voorbereiding. Bij het bekijken van de tekeningen van het Spaanse appartement merkten we al dat dit niet al te ruim bemeten was. De klant was ons dankbaar dat we hem attent maakten op het feit dat al zijn spullen niet in dit appartement zouden passen. Zo konden in een vroegtijdig stadium maatregelen worden genomen. De klant koos ervoor om zelf op te ruimen, weg te geven en te verkopen. Dat zorgde ervoor dat onze vrachtauto uiteindelijk op weg naar Spanje ging met een hoeveelheid spullen die ook echt in het nieuwe appartement zouden passen.

Hoe selecteert u een goed verhuisbedrijf?

Zeker als u internationaal gaat verhuizen is het belangrijk dat u kiest voor een verhuizer die dit ook vakkundig en volledig kan verzorgen. Let daarom op de volgende punten:

  • Een goede verhuizer heeft altijd een internationale erkenning
  • U krijgt vooraf een actueel advies over uw specifieke verhuizing
  • Neem samen met uw verhuizer de tijd voor een goede planning
  • Maak duidelijke afspraken en laat die vastleggen
  • Kies voor een verhuizer die u en uw spullen respecteert

Neem contact op met internationaal Verhuisbedrijf Mast

Gebruik het contactformulier of mail naar info@mastverhuizingen.nl. Bel voor informatie en afspraken met internationaal Verhuisbedrijf Mast op telefoonnummer 050-5421515.