Internationaal verhuizen

Een verhuizing van of naar het buitenland kan lastig zijn

Bent u bezig met internationaal verhuizen? Zoekt u naar een bedrijf dat u daar het beste bij kan helpen? Bekijk en vergelijk dan het aanbod van internationaal Verhuisbedrijf Mast. Als het gaat om internationaal uw verhuizing regelen, dan mag u bij ons rekenen op jarenlange ervaring en kennis. Mast is een internationaal erkend verhuisbedrijf. Deze erkenning voor professioneel verhuizen door een bedrijf wordt verleend door de FEDEMAC. Verhuisbedrijf Mast heeft deze erkenning inmiddels al een flink aantal jaren op zak. Deze is aangevraagd, omdat we te maken kregen met en groeiend aantal klanten dat ging verhuizen van of naar het buitenland. Om internationaal goed te kunnen concurreren en een kwaliteitslabel voor onze professionele diensten te krijgen, hebben we deze stap genomen. De frequente toetsing door de brancheorganisatie zorgt ervoor dat u als consument of bedrijf kunt rekenen op een voortdurend hoog niveau in dienstverlening bij verhuizen.

Hoe pakken we internationaal verhuizen aan?

Internationaal Verhuisbedrijf Mast werkt vanuit kennis en ervaring. Dit helpt bij het uitvoeren van een praktische aanpak. Deze praktische aanpak werkt voor ons en onze klanten het beste. Verhuizen is een vak en dit vak verstaan wij uitstekend. Wij zorgen voor maatwerk in verhuizen. Dit maatwerk komt natuurlijk uitsluitend tot stand als we voor een goede voorbereiding hebben gezorgd. We bekijken altijd een situatie persoonlijk op locatie. We bespreken uw wensen en de onderwerpen die voor u belangrijk zijn. Dat werken we uit in een duidelijke offerte. Alles staat erin. Reken daarbij op een concurrerende prijs. We leveren tijdens de verhuizing precies de capaciteit die nodig is om de klus snel en efficiënt te klaren. Het juiste aantal mensen en het juiste volume. Maatwerk is verder geregeld in onze afspraken, zoals ze op papier staan. Zelf inpakken of laten inpakken? Meubels demonteren en op de nieuwe plek weer in elkaar zetten? Dat is allemaal van tevoren vastgelegd en overeengekomen. Heeft u specifieke vragen over uw situatie en plannen? Bel of mail ons dan gerust voor vrijblijvende informatie.

5 Tips om het juiste bedrijf te kiezen

  • Let op een erkenning als verhuisbedrijf
  • Vergelijk beoordelingen en ga na of ze logisch zijn
  • Maak duidelijke afspraken vooraf over planning en prijs
  • Bespreek uw wensen persoonlijk en laat het niet aan een ander over
  • Goede ervaringen in uw persoonlijke netwerk? Profiteer zelf dan ook
Verhuizen

Neem contact op over internationaal verhuizen

Verhuisbedrijf Mast, telefoonnummer 050-5421515. E-mailadres info@mastverhuizingen.nl. Wij zijn uw professionele partner bij internationaal verhuizen.