Internationale verhuisbedrijven

Internationaal verhuizen vraagt om professionele verhuizers

Maakt u een vergelijking in het aanbod van internationale verhuisbedrijven? Dan let u natuurlijk in de eerste plaats op een internationale erkenning. Deze erkenning wordt aan verhuisbedrijven in internationaal verband verleend door de FEDEMAC. Dit is de organisatie die overkoepelend is voor internationale verhuizers. Verhuisbedrijf Mast is aangesloten bij de FEDEMAC en geldt als een van de betere verhuisbedrijven in de sector. Neem daarom bij uw vergelijking van verhuisbedrijven ook de tijd om het aanbod van het internationale Verhuisbedrijf Mast te bekijken. Onze contactgegevens hiervoor vindt u onderstaand.

Over Verhuisbedrijf Mast

Verhuisbedrijf Mast is opgericht in 1949. Destijds een verhuizer in de provincie Groningen die regionaal in rap tempo aanzien begon te genieten. In de loop van de tijd werd het wagenpark steeds vernieuwd. Het aanbod werd breder en de regio breidde zich uit tot heel Nederland. Langzamerhand begonnen er steeds meer opdrachten met internationale aspecten binnen te komen. Daar hoort natuurlijk ook een internationale erkenning bij. Deze werd succesvol verkregen. Daarmee kon succesvol de concurrentie met andere internationaal werkende verhuisbedrijven worden aangegaan. Anno 2016 zijn we een modern bedrijf. Met een totaalaanbod in verhuizingen. Extra’s, zoals het aanbod van opslagruimte in eigen huis, zijn inmiddels heel normaal geworden. Waarvandaan of waarnaartoe u wilt verhuizen is voor ons inmiddels onbelangrijk geworden. Wij zorgen namelijk dat iedere verhuizing volgens plan en volgens uw wensen verloopt.

Waar let u op bij de vergelijking van internationale verhuisbedrijven?

Bij de vergelijking van verhuisbedrijven en het aanbod kunt u wellicht baat hebben bij de volgende tips:

  • Kies altijd voor een bederijf erkenning van de brancheorganisatie
  • Zorg voor een goede offerte met duidelijke prijzen
  • Vergelijk bedrijven op het totale aanbod en niet uitsluitend op de prijs
  • Maak persoonlijk contact met bedrijven die in aanmerking komen
  • Maak pas een keuze als u vindt dat het bedrijf uw vertrouwen waard is
Verhuizers

Neem nu contact op met internationaal verhuisbedrijf Mast

Om goed beslagen ten ijs te komen hebben we graag persoonlijk contact met u. Bel ons daarom voor een afspraak of meer informatie. Daarvoor belt u tijdens kantooruren met telefoonnummer 050-5421515. Wij bieden u dan vrijblijvend meer informatie. U kunt direct een offerte aanvragen. Wordt u liever zelf teruggebeld of teruggemaild? Vul dan het contactformulier in of stuur uw e-mail naar info@mastverhuizingen.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op met een inhoudelijk antwoord. Kies nu ook voor Mast na uw succesvolle vergelijking van internationale verhuisbedrijven.