Internationale verhuizingen

Van of naar het buitenland verhuizen?

Bent u bezig om internationale verhuizingen te plannen? Heeft u al een vergelijking gemaakt van internationale aanbieders van verhuizingen? Neem dan hierbij ook het internationale verhuisbedrijf van Mast in Groningen mee. Wij hebben al talloze verhuizingen voor onze klanten in binnen- en buitenland mogen verzorgen. Wij bieden u een totaalaanbod in verhuizingen. Daarbij maakt het voor ons niets uit of u van of naar het buitenland gaat verhuizen. Onze kennis en ervaring tellen zwaar mee bij het succesvol plannen en uitvoeren van uw verhuizing. Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Dan leggen wij u graag uit op welke manier we ook voor u zorgen voor een succesvolle internationale verhuizing.

Internationale verhuizingen volgens Verhuisbedrijf Mast

Bij Mast kunt u rekenen op een heleboel ervaring en gedegen kennis om de internationale verhuizing succesvol te laten verlopen. We begrijpen dat verhuizingen naar of van het buitenland extra’s van verhuisbedrijven vragen. Aan deze extra’s voldoen wij volledig. Wet- en regelgeving in het buitenland kan anders zijn. Daar houden we rekening mee. Heeft u bijvoorbeeld weleens gedacht aan een uit- of invoervergunning voor bepaalde spullen? Wij bespreken dit soort onderwerpen grondig vooraf met u door. Die voorbespreking en inventarisatie vooraf zijn trouwens altijd ontzettend belangrijk. Alleen op die manier zijn we goed voorbereid en kan de planning en uitvoering naar wens verlopen. In iedere situatie zorgen we voor deze goede voorbereiding. Deze mondt uit in een offerte die helder beschrijft wat er tijdens de verhuizingen gedaan gaat worden. Daar hoort voor u als consument of ondernemer natuurlijk een concurrerende prijs bij.

Waar let u op als u een bedrijf in verhuizingen kiest?

We geven u graag een leidraad om de juiste internationale verhuizer te kiezen voor uw verhuizing van of naar het buitenland:

  • Vergelijk het aanbod en de prijzen van verschillende aanbieders
  • Ga na of eventuele beoordelingen en referenties logisch en correct zijn
  • Maak persoonlijk contact met verhuisbedrijven
  • Breng uw wensen en eisen vooraf in kaart
  • Kies niet uitsluitend voor de laagste prijs, maar voor het totaalpakket
Verhuisbedrijf

Heeft een bedrijf bijvoorbeeld de allerlaagste prijs, maar worden uw kostbare spullen met oude vrachtwagens vervoerd en is de zorg en aandacht ver te zoeken? Dan zou het best eens zo uit kunnen pakken dat uw goedkoop in werkelijkheid duurkoop blijkt te zijn.

Contact opnemen over internationale verhuizingen

Verhuisbedrijf Mast, telefoonnummer 050-5421515 en e-mailadres info@mastverhuizingen.nl. Wij zijn uw specialist in internationale verhuizingen.