Verhuisbedrijf Meppel

Mast verhuizingen

Verhuizen laat u toch ook aan de professionele verhuizer over?

Wilt u dat uw (internationale) verhuizingen door een professioneel verhuisbedrijf in Meppel worden gedaan? Kies dan ook voor Verhuisbedrijf Mast. Wij zijn gevestigd bij u in de buurt van Meppel. Wij verzorgen internationale verhuizingen, van en naar Meppel, maar ook van en naar andere plaatsen in Nederland en ver daarbuiten. Daarbij zijn wij een allround verhuizer. Verhuizen zit ons in het bloed. Nu al meer dan 60 jaar is uw particuliere of bedrijfsverhuizing in Meppel en elders bij ons in vertrouwde handen. Vertrouwde handen die u en uw kostbare spullen met respect behandelen. Als allrounder in verhuizingen bieden we ook extra diensten aan. Heeft u, bijvoorbeeld in Meppel, de behoefte om opslagruimte te huren? Dan bieden we hierin de voorziening die u nodig heeft. Bij ons is opslagruimte huren een fluitje van een cent. En ook nog eens voordelig. Zeker als u de (internationale) verhuizingen door ons laat verzorgen. Dan hebben we een nog voordeliger tarief voor u in petto.

Een voorbeeld van het laten verhuizen door Verhuisbedrijf Mast

Twee gezinnen in Meppel wilden van woning ruilen. Dat kan een heel gedoe worden met het verhuizen van de spullen. Zeker als alles in 1 dag moet gebeuren. We hebben als verhuisbedrijf in deze situatie gezorgd voor de begeleiding en planning van de voorbereiding. Door alles vooraf goed te sorteren en in te pakken en te labellen, was het belangrijkste deel van de voorbereiding van de uiteindelijke verhuizingen al op tijd gedaan. De dag van de verhuizing zelf was voor de verhuizer daarmee een routineklus geworden. Aan het einde van de dag waren beide verhuizingen gladjes verlopen. Alle spullen waren precies op de plek aangekomen. Wilt u ook een dergelijke verhuizing door ons laten uitvoeren? Of heeft u misschien zelfs internationale verhuizingen op stapel staan? Dan doen we u graag een passend aanbod bij Verhuisbedrijf Mast.

De voordelen van een erkend verhuisbedrijf in Meppel

  • Werken volgens een hoge kwaliteitsstandaard
  • Bedrijfsverhuizing op maat
  • Controle op uitgevoerde verhuizingen
  • Vereist door verzekeringsmaatschappijen
  • Klachtenregeling mocht er onverwacht toch iets niet helemaal goed zijn

Contactgegevens van Verhuisbedrijf Mast bij Meppel

Via ons contactformulier op de website en via het e-mailadres info@mastverhuizingen.nl kunt u ons altijd bereiken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Wilt u ons bellen? Dat kan tijdens kantooruren (vanaf 8 uur ’s morgens). Ons telefoonnummer is 050-5421515. Verhuisbedrijf Mast is uw (internationale) verhuisbedrijf bij Meppel.