Opslag

Opslagcontainers

Heeft u (kantoor)meubilair of andere spullen die u voor langere tijd wilt opslaan? Mast Verhuizingen heeft hier verschillende oplossingen voor. In ons bedrijfspand beschikken wij over een geconditioneerde opslagruimte. Hier kunt u uw spullen droog, verwarmd en stofvrij opslaan. Voor archiefopslag en -beheer hebben wij een speciale oplossing.
Het is mogelijk om de spullen bij ons te (laten) bezorgen, maar we kunnen u ook het werk uit handen nemen. Mast Verhuizingen komt de spullen dan bij u ophalen. Op een tijdstip dat u goed uitkomt.

Er zijn twee soorten containers:

  • Houten containers met een opslagcapaciteit van ca. 5m3
  • Houten containers met een opslagcapaciteit van ca. 10m3
  • Stalen containers met een opslagcapaciteit van ca. 12m3

Om de veiligheid van uw spullen te garanderen zijn al onze containers uitgerust met een alarm installatie inclusief camera toezicht & beveiliging!

Opslag Mast Verhuizingen

Tarieven

5m³ container à € 35,00 per maand
Handelingskosten loods € 40,00 per keer

10m³ container à € 66,00 per maand
Handelingskosten loods € 40,00 per keer

12m³ container à € 78,00 per maand
(geen handelingskosten)

Administratiekosten eenmalig € 15,00. Genoemde bedragen zijn incl. 21% BTW.

Let wel, als u een opslagcontainer wilt reserveren, hebben wij een geldig legitimatiebewijs van u nodig (paspoort, Europese ID-kaart of een rijbewijs).

Meer informatie

U bent van harte welkom om onze opslagruimte te bekijken. Op de contactpagina vindt u onze adresgegevens. Bel 050 – 542 15 15 of stuur een e-mail om een afspraak te maken.