Opslagruimte huren

Verhuisbedrijven bieden extra’s

Wilt u opslagruimte huren? Doet u dit in combinatie met een aanstaande verhuizing? Gaat u op wat langere termijn verhuizen, maar zoekt u voorlopig een mogelijkheid voor opslag? Dan is het zeker de moeite waard om de opslagruimte te bespreken met uw verhuisbedrijf. Het huren van opslagruimte is in dit soort gevallen namelijk veel voordeliger dan bij een reguliere verhuurder. Verhuurbedrijf Mast is een modern bedrijf dat in eigen huis opslag aanbiedt. Hier kunt u ruimte huren die precies voldoet aan de hoeveelheid opslag die u nodig heeft. Kiest u ervoor om de opslag te gebruiken in combinatie met een verhuizing? Vraag dan eens naar de mogelijkheden voor een combinatiekorting. De kans is namelijk groot dat u op deze manier het voordeligst uit bent.

De voordelen van een totaalpakket in verhuizingen via Mast

Verhuisbedrijf Mast is een verhuizer die een totaalpakket bij verhuizingen in de aanbieding heeft. U kunt bij ons terecht voor alle soorten verhuizingen. Die doen we door heel Nederland en ook internationaal. Onze ervaring met verhuizen loopt al sinds 1949. We hebben sindsdien altijd goed geluisterd naar de wensen van onze klanten. Toen steeds meer mensen aangaven ruimtetekort te hebben voor spullen en hiervoor tijdelijk een oplossing zochten, besloten we hierop in te spelen. Thans bieden wij u dus de mogelijkheid om uw spullen tijdelijk bij ons te stallen. Veilig en voordelig.

Wat is een goed aanbod als u een opslagruimte wilt huren

Om te bepalen of het aanbod dat u krijgt bij het huren van opslagruimte goed is, kunt u een antwoord vinden op de volgende vragen:

  • Is de hoeveelheid opslagruimte precies goed voor de hoeveelheid?
  • Zijn de prijzen om de huren vooraf volkomen duidelijk?
  • Krijgt u een contract en kunt u daar ook snel weer vanaf komen?
  • Krijgt u korting als u huurt via een verhuisbedrijf?
  • Kunt u altijd bij uw eigen spullen als u deze nodig heeft?
Verhuizers

Neem contact met ons op om uw opslagruimte te huren

Verhuisbedrijf Mast geeft u graag meer informatie over de mogelijkheden om opslag te huren. De opslagruimte is altijd precies volgens uw wensen. We hebben deze namelijk in eigen huis en er is sprake van een flexibele indeling. Wilt u precies weten wat we voor u kunnen betekenen? Bel ons dan op telefoonnummer 050-5421515. U kunt er ook voor kiezen om het contactformulier in te vullen. Wilt u een e-mail sturen? Richt deze dan aan info@mastverhuizingen.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Bijvoorbeeld over uw vragen om een opslagruimte te huren.