Opslagruimte

Tijdelijk uw spullen opslaan

Heeft u behoefte aan opslagruimte? Bijvoorbeeld omdat u omhoog zit met de spullen tijdens een verhuisperiode? Ga dan naar Verhuisbedrijf Mast in Groningen en vraag naar de mogelijkheden voor tijdelijke opslagruimte. Mast beschikt namelijk over een ruime keuze in opslagruimte voor diverse doeleinden. Het voordeligst bent u natuurlijk uit als u de opslag nodig heeft, omdat u ook met ons al afspraken heeft gemaakt over uw verhuizing. Dan maken we graag een speciale prijs voor u. Heeft u de opslag nodig, omdat er een andere reden voor is? Dan berekenen we u ook een voordelige prijs. Reken op exact de hoeveelheid opslagruimte die nodig is voor uw doeleinden. Zo bent u precies goed geholpen en betaalt u niet te veel.

Het aanbod van Verhuisbedrijf Mast

Verhuisbedrijf Mast is een internationaal opererend verhuisbedrijf in Groningen. Wij werken vanuit een totaalaanbod in verhuizingen. Iedere verhuizing is voor ons maatwerk. Door goed te luisteren naar wensen en te denken in mogelijkheden houden we in alle opzichten de prijzen laag. We werken al sinds 1949 als verhuizers. Als u ons inschakelt krijgt u veel kennis en ervaring en toch de laagste prijs. Als onderdeel van onze service bieden we ook opslagruimte aan. Dit hebben we oorspronkelijk gedaan, omdat onze klanten ernaar vroegen. Inmiddels kunt u bij ons ook als “losse” klant terecht voor het huren van opslag. Onze ruimtes zijn droog, schoon en veilig.

Redenen om te kiezen voor tijdelijke opslagruimte

We krijgen veel vragen naar de mogelijkheden. De boventoon wordt gevoerd door klanten die de opslag nodig hebben om de volgende redenen:

  • Tijdelijke opslag tijdens een verhuisperiode
  • Opslag van spullen, omdat de verhuizing nog een tijd op zich laat wachten
  • Opslag van seizoenartikelen. Denk aan tuinsets en BBQ’s
  • Opslag van hobbyspullen en verzamelingen
  • Alvast nieuw gekochte spullen voor een nog niet opgeleverde woning

Heeft u spullen waarvan u niet zo goed weet waar u ze tijdelijk op moet slaan? Bel of mail ons dan om hiervoor een oplossing te bespreken.

Opslagruimte

Opslagruimte nodig? Bel of mail met Verhuisbedrijf Mast

Bij Verhuisbedrijf Mast in Groningen vindt u precies de opslagruimte die u nodig heeft. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wilt u een prijsopgave voor uw hoeveelheid en soort spullen? Bel of mail ons dan voor vrijblijvende informatie of het direct maken van een afspraak. Telefoonnummer 050-5421515 en e-mailadres info@mastverhuizingen.nl. Mast verhuizingen biedt u ook opslagruimte.