Over ons

Over Mast Verhuizingen

Mast Verhuizingen is geen onbekende naam in Groningen. Het verhuisbedrijf bestaat al sinds 1949 en sindsdien hebben wij ons ontwikkeld van een regionale verhuizer tot een internationale verhuizer. Na verloop van tijd zijn daar steeds meer diensten bij gekomen. Inmiddels is Mast ook een betrouwbare partner voor inboedelopslag, goederenopslag, archiefopslag en het leveren van eersteklas verhuismaterialen zoals verhuisliften of verhuisdozen. Zo zijn wij in ruim zestig jaar tijd uitgegroeid tot een totaalaanbieder voor diensten op het gebied van particuliere en bedrijfsverhuizingen.

Visie

Dat komt ook tot uitdrukking in onze visie. Wij verzorgen graag het verhuistraject van a tot z. Van het zorgvuldig inpakken van uw spullen tot het uitpakken op de nieuwe locatie. Verhuizen is voor u geen alledaagse bezigheid. Voor ons wel. Wij weten waar we op moeten letten. Met onze ruime ervaring en gestructureerde aanpak kunnen we er dan ook voor zorgen dat u een zorgeloze verhuisdag krijgt. Dat is waar wij naar streven. En als we daar een extra stapje voor moeten zetten, doen we dat graag.

Erkende Verhuizer

Mast Verhuizingen is als Erkend Verhuisbedrijf aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers. Dit biedt u, als opdrachtgever, verschillende voordelen. Maar het biedt u vooral zekerheid dat uw kostbare spullen bij ons in goede handen zijn. Ons verhuisbedrijf wordt regelmatig getoetst door de organisatie. Daarbij wordt vastgesteld of wij het kwaliteitskeurmerk van erkende verhuizer nog mogen voeren. Ook is Mast Verhuizingen aangesloten bij FEDEMAC, de organisatie voor internationale verhuizers.