Archiefopslag en archiefbeheer

Veilige en overzichtelijk opslagruimte

Beschikt uw bedrijf over een veilige en overzichtelijke opslagruimte voor uw bedrijfsarchief? Voor ondernemers geldt een wettelijke bewaarplicht van administratieve papieren van zeven tot tien jaar. Gedurende die tijd moet u op verzoek van – bijvoorbeeld – de fiscus de relevante papieren kunnen overleggen.

Archiefopslag

Afhankelijk van de omvang van uw bedrijf, kan dit archief al snel uitgroeien tot een waar doolhof. Kunt u daar snel de weg in vinden? Mast Verhuizingen beschikt over de ideale oplossing voor archiefopslag: een geconditioneerde en brandveilige ruimte waar uw archieven veilig zijn. En dankzij een zorgvuldige en slimme indexering zijn bepaalde stukken snel terug te vinden.

Archiefbeheer

Natuurlijk kunt u altijd bij uw archief. Op werkdagen (maandag tot en met vrijdag) kunt u zelf dossiers uit de opslag halen. Het is ook mogelijk dat u dit uitbesteedt aan Mast Verhuizingen. Met een aanvraagformulier geeft u aan welke dossiers u nodig heeft en wij bezorgen ze vervolgens bij u op het bedrijf.

Mast Verhuizingen is zich bewust van het feit dat uw bedrijfsarchief gevoelige gegevens kan bevatten. Wij stellen het op prijs als u zichzelf komt overtuigen van de veiligheid van onze opslagunits voor archieven.