Internationale verhuizingen

Wat uw bestemming ook is, de verhuizers van Mast Verhuizingen weten hem feilloos te vinden. In binnen- én buitenland. Een internationale verhuizing vraagt een nauwkeurige voorbereiding. Verhuisbedrijf Mast kan u hierin begeleiden.

Uitrusting

Bij een internationale verhuizing is de uitrusting van de verhuizer zeer belangrijk. Niet alleen voor de chauffeurs, maar vooral voor uw spullen. We zijn soms dagen onderweg en al die tijd staat uw huisraad in een container of vrachtruimte. Bescherming is dus heel belangrijk. Vervoer kan gebeuren in stevige zeecontainers (20ft of 40ft), ingepakt op pallets of in speciaal op maat gemaakte kratten. Dit doen we vooral bij kostbare meubelstukken. De verhuiswagens van Mast Verhuizingen zijn berekend op alle omstandigheden: we hebben een winteruitrusting voor noordelijke reizen en voor zuidelijke verhuizingen hebben we airco’s…

Administratieve zorgen

Bij een verhuizing naar het buitenland komt veel kijken. Uw huisraad en spullen moeten uit- en ingeklaard worden door de douane. Niet alleen in Nederland, maar ook in het land van bestemming. Dit brengt veel papierwerk met zich mee. Mast Verhuizingen heeft inmiddels ruime ervaring met internationale verhuizingen en kan ook dit deel voor u uitvoeren. Of u hierin begeleiden.

Volgsysteem

Bij een internationale verhuizing is het van groot belang dat we weten waar de verhuisauto rijdt. Op ieder gewenst moment. Daartoe zijn de verhuiswagens van Mast Verhuizingen uitgerust met een GPS-trackingsysteem. Ook staan we voortdurend in contact met onze internationale agent. Zo kunnen we u op de hoogte houden waar uw spullen zich bevinden. Dat is wel zo prettig.