Verhuizen

Kies voor een goed verhuisbedrijf

Bent u van plan om te verhuizen? Wilt u hiervoor een uitstekend verhuisbedrijf voor inschakelen? Dan bent u voor verhuizen bij Verhuisbedrijf Mast aan het juiste adres. Mast is een specialist in (internationaal) verhuizen. Wij bieden u een totaalpakket bij verhuizen. Volledige service en garantie. Wij zijn internationaal erkende verhuizers en worden regelmatig getoetst door de brancheorganisatie. Dat houdt ons scherp. Voor u als opdrachtgever biedt het natuurlijk de zekerheid dat ons niveau van dienstverlening uitstekend is en blijft.

Jarenlange ervaring met verhuizen

Bij Verhuisbedrijf Mast zit verhuizen ons in het bloed. Al sinds 1949 helpen we particulieren en ondernemers met de verhuizing. Vanuit deze ervaring hebben we ons ontwikkeld tot een modern bedrijf met de beste kennis en ervaring. Onze wagens zijn modern en toegerust voor alle soorten verhuizingen. Nationaal en internationaal blazen wij een stevig toontje mee. Met ons totaalaanbod zijn we onderscheidend in de markt. Onder deze extra’s vindt u bijvoorbeeld de mogelijk om bij ons eigen opslagruimte te huren. Wel zo handig als u een tijdje met uw spullen omhoog dreigt te zitten.

Toch zelf verhuizen? Gebruik deze tips

Misschien overweegt u om zelf te verhuizen. Dan geven we u hiervoor graag een aantal tips.

  • Bereid zoveel mogelijk voor door te sorteren en in te pakken
  • Wat u niet meer gebruikt geeft of gooit u weg
  • Zorg voor voldoende inpakmateriaal
  • Begin ruim van tevoren met inpakken. De tijd wordt vaak onderschat
  • Zorg voor capaciteit in vervoer en menskracht
Verhuizers

Het inzetten van menskracht wil trouwens nog weleens voor problemen zorgen. Vraagt u te veel mensen om te helpen met verhuizen? Dan is de kans groot dat helpers elkaar voor de voeten lopen en u uiteindelijk alleen maar meer tijd kwijt bent. Maak dus ook hier een zorgvuldige planning.

Heeft u na het lezen van deze tips voldoende vertrouwen dat u zelf uw verhuizing vlotjes laat verlopen? Dan wensen we u veel succes. Heeft u twijfels of weet u bij voorbaat al dat u er zelf niet aan moet beginnen? Neem dan contact met ons op. We geven u graag vrijblijvende informatie over de mogelijkheden in uw situatie.

Contact opnemen met Verhuisbedrijf Mast over verhuizen

Verhuisbedrijf Mast kunt u telefonisch bereiken onder telefoonnummer 050-5421515. Een e-mail kunt u richten aan het e-mailadres info@mastverhuizingen.nl. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Trouwens, ook als u ervoor kiest om het contactformulier in te vullen. Verhuisbedrijf Mast: uw betrouwbare partner bij verhuizen.