Verhuizer

Succesvol verhuizen? Een professioneel verhuisbedrijf geeft de doorslag

Schakelt u binnenkort een verhuizer in? Dan is het verstandig om een vergelijking te maken in het aanbod van verhuisbedrijven. Een goede verhuizer kan het verschil maken tussen succes en falen. Een verhuizing is immers iets wat u niet dagelijks doet. Een professionele verhuizer doet dat natuurlijk wel. Bij het kiezen van de beste verhuizer in uw situatie is Verhuisbedrijf Mast graag uw kandidaat. Verhuisbedrijf Mast is gevestigd in Groningen. Wij werken nationaal en internationaal. Wilt u dus bijvoorbeeld verhuizen vanuit het zuiden van Nederland naar een plaats ergens op de wereld? Dan zorgt Verhuisbedrijf Mast ervoor dat uw verhuizing verloopt volgens plan. Komt er onverwacht toch een kink in de kabel? Dan lossen we dit als professionele verhuizer gewoon praktisch op.

Reken op de kennis en ervaring van Verhuisbedrijf Mast als uw verhuizer

Met Verhuisbedrijf Mast haalt u een allround verhuisbedrijf met veel ervaring in huis. Wij bestaan al sinds 1949. We zijn begonnen met regionale verhuizingen. In de loop der jaren groeide ons aantal tevreden klanten en ook ons werkgebied. Anno 2016 zijn we een internationaal erkend specialist in verhuizen. Onze mensen zijn allemaal praktisch ingesteld en opgeleid volgens de richtlijnen van de Organisatie van Erkende Verhuizers. Deze erkenning zorgt ervoor dat we iedere soort verhuizing praktisch en volgens de regels uitvoeren. Daar worden we trouwens ook regelmatig op getoetst. Binnen ons totaalaanbod vindt u een aantal extra’s die u bij uw verhuizing goed van pas kunnen komen.

Allround verhuizer Verhuisbedrijf Mast biedt u voordelen

Deze voordelen vatten we graag als volgt samen:

  • Nationaal en internationaal erkend verhuisbedrijf
  • Vakmensen die uw verhuizing vlekkeloos uitvoeren
  • Veel ervaring en praktische oplossingen zorgen voor succes
  • Modern wagenpark en eigen opslagruimte
  • Een heldere offerte met duidelijke prijzen vooraf

Neem gerust contact met ons op met uw vragen over de verhuizing. U vindt onze contactgegevens onderstaand.

Verhuisbedrijf

Neem vrijblijvend contact op met uw verhuizer

Verhuisbedrijf Mast is u graag van dienst met een totaalpakket bij nationale en internationale verhuizingen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons dan tijdens kantoortijden op telefoonnummer 050-5421515. U kunt ook gebruikmaken van het contactformulier op de website. Wilt u uw vraag met een e-mail stellen? Gebruik hiervoor dan het e-mailadres info@mastverhuizingen.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Kies nu ook voor Mast als uw professionele verhuizer.