Bedrijfsverhuizingen

Stil staan kost geld

Iedere dag dat uw bedrijf geen productie kan draaien kost handenvol geld. Bij een bedrijfsverhuizing is het daarom van groot belang dat de verhuizing zo snel en efficiënt mogelijk wordt uitgevoerd. Mast Verhuizingen heeft de kennis, ervaring en het verhuismaterieel in huis om uw bedrijfsverhuizing tot in de puntjes te verzorgen.

Verhuisregisseur

Het transporteren van bedrijfs- en productiemiddelen vormt slechts een deel van het totale verhuisproces. Er komt veel meer bij kijken: inpakken van de administratie en archieven, demonteren van meubilair en vele andere zaken. Sommige spullen moeten direct weer beschikbaar zijn op de plaats van bestemming. Denk bijvoorbeeld aan de actuele administratie. Mast Verhuizingen is uw verhuisregisseur voor bedrijfsverhuizingen.

Intern en extern verhuizen

Daarbij maakt het niet uit of de verhuizing een gevolg is van een interne reorganisatie of dat u uw bedrijf verplaatst naar een andere vestigingsplaats. In beide gevallen kunnen wij u van dienst zijn. Verhuisbedrijf Mast treedt daarbij op als Handyman: we demonteren en monteren de werkplekken, verzorgen de afvoer van overtollig meubilair, dragen zorg voor het vervoer van de archieven en vele andere zaken. Laat het verhuizen aan ons over, dan kunnen uw mensen doen waar zij goed in zijn.

Draaiboek

Geen bedrijfsverhuizing is gelijk. Bij Mast Verhuizingen realiseren we ons dat maar al te goed. Afhankelijk van de complexiteit van de verhuizing stellen we van te voren een draaiboek of verhuisplan op. Zo weten alle betrokken partijen wat er van hen wordt verwacht op de verhuisdag(en). Helder en transparant. Dát is waar Mast voor staat.

Meer informatie

Om uw bedrijfsverhuizing in goede banen te kunnen leiden, hechten wij groot belang aan een bedrijfsbezoek. Alleen dan kunnen wij een op maat gesneden aanpak voor uw bedrijf maken en er voor zorgen dat de stilstand van bedrijfsprocessen minimaal is.