Particuliere verhuizingen

Uw regisseur voor het gehele verhuisproject

Een verhuizing is meer dan het laten voorrijden van een verhuisauto. Er moet veel geregeld worden. Mast Verhuizingen is uw regisseur voor het gehele verhuisproject. Vanaf de eerste kennismaking tot het weer ophalen van de lege verhuisdozen staan we u bij. Met alles.

Maatwerk

Natuurlijk bepaalt u zelf wat u wilt uitbesteden aan de Erkende Verhuizer. Ja, u leest het goed. Door te kiezen voor een Erkende Verhuizer, kiest u op voorhand voor een zorgeloze verhuisdag. Dat is belangrijk, want na de verhuisdag heeft u nog voldoende te doen. Samen met een verhuisadviseur van Mast Verhuizingen bespreekt u wat u zelf gaat doen, welke verhuismaterialen u daar eventueel voor nodig heeft en wat de rol van ons verhuisbedrijf wordt. Duidelijke afspraken staan namelijk óók aan het begin van een zorgeloze verhuisdag.

Sleutel tot sleutel’-service

U kunt Mast Verhuizingen inschakelen voor het vervoeren van uw inboedel, voor het transporteren van enkele zware meubelstukken (zoals piano`s/vleugels of zware kasten) of een totaaloplossing voor uw verhuizing. We noemen dat de ‘sleutel-tot-sleutel’-service. U geeft ons twee sleutels: één van uw huidige woning en één van uw nieuwe woning. De verhuizers van Mast pakken vervolgens uw spullen in, verhuizen alles naar de nieuwe woning en pakken daar weer alles uit. Uw oude woning laten we achter zoals u dat overeengekomen bent met de nieuwe koper of de woningcorporatie. Overtollig meubilair wordt afgevoerd, vloerbedekkingen worden verwijderd, gaatjes in muren gedicht en de woning wordt veegschoon opgeleverd.

Verhuiskosten

Natuurlijk wilt u weten wat een verhuizing kost. Het is echter onmogelijk om een standaard prijs te noemen. Voor Mast Verhuizingen is iedere verhuizing een maatwerkproject. Dat betekent dat we tot in detail met u doorspreken wat er moet gebeuren en wie dat doet. Een overzicht van de factoren die de verhuisprijs bepalen:

  • Wat doet u zelf en wat laat u aan Mast Verhuizingen over? Denk bijvoorbeeld aan het inpakken van spullen of het afvoeren van overtollige meubels.
  • Wat is de transportafstand?
  • Moeten wij bijzonder verhuismaterialen zoals een verhuislift inzetten?
  • Is alles gelijkvloers?
  • Kan de vrachtauto voor de deur staan?
  • Om hoeveel spullen en meubilair gaat het?
  • Heeft u bijzondere meubelstukken of kunstwerken in huis?

In een kennismakingsgesprek gaan we hier graag op in. Ook kunnen we dan meer te vertellen over onze aanpak van particuliere verhuizingen. Bel 050 – 542 15 15 of stuur een e-mail.