Verhuisbedrijf Winschoten

Mast verhuizingen

Professioneel verhuizen in Winschoten? Verhuisbedrijf Mast!

Gaat u binnenkort gebruikmaken van een verhuisbedrijf in Winschoten? Dan kiest u natuurlijk voor een erkend verhuisbedrijf! Bij u in de buurt van Winschoten is de professionele verhuizer in eigen regio Verhuisbedrijf Mast. Ons internationaal verhuisbedrijf is gevestigd in Groningen. Dus lekker dichtbij u in de buurt van Winschoten. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die verhuizer Mast u te bieden heeft? Lees dan snel verder of maak direct een afspraak. Daarvoor kunt u gebruikmaken van het contactformulier op de website, een e-mail sturen of ons bellen. U vindt onze volledige contactgegevens onderstaand. Zien we u binnenkort voor een afspraak in Winschoten? Dan leggen we u graag uit hoe we ook bij u als professioneel en erkend verhuizer het verschil maken.

De extra’s van uw verhuisbedrijf in Winschoten

Om het verschil te maken in kwaliteit en de vergelijking te doorstaan met onze collega verhuisbedrijven, bieden we u bij Verhuisbedrijf Mast een aantal extra’s. Zo bieden wij u de mogelijkheid om bij ons in eigen huis opslagruimte te huren. Heeft u van of naar Winschoten een internationale verhuizing aanstaande? Internationale verhuizingen behoren tot een van onze specialismen. Daarbij bieden we ook een internationale erkenning als verhuizer. Dit is geregeld via de FEDEMAC. Binnen Nederland worden we voor onze status als erkend verhuizer regelmatig gecontroleerd door de organisatie voor Erkende Verhuizers. We zijn er best trots op dat we de toetsen door de organisatie iedere keer opnieuw glansrijk doorstaan. Als klant in Winschoten en elders weet u daarmee ook zeker dat u bij ons altijd kunt rekenen op een stabiele kwaliteit in dienstverlening. Dat is toch een geruststellende gedachte als u een particuliere of bedrijfsverhuizing gaat plannen?

Verhuisbedrijf Mast in het kort

We geven u graag nog een kort overzicht van onze belangrijkste kenmerken:

  • Erkend verhuizer. Ook bij internationale verhuizingen
  • Veel ervaring in verhuizen, al sinds 1949
  • Specialist in bedrijfsverhuizing en complexe verhuizingen
  • Extra services, zoals opslagruimte aanbieden om te huren
  • Totaalpakket bij verhuizen en toch voordelig in prijs

De contactgegevens van uw verhuisbedrijf in Winschoten

Meer weten over de mogelijkheden bij verhuizen? Neem dan telefonisch contact met internationaal verhuizer Mast in Groningen op. U bereikt ons op telefoonnummer 050-5421515. Liever een e-mail sturen? Gebruik hiervoor dan het e-mailadres info@mastverhuizingen.nl. Om het nog eenvoudiger te maken kunt u ook gebruikmaken van het contactformulier op de website. Mogen we uw verhuizing gladjes laten verlopen? Kies dan voor Verhuisbedrijf Mast in Winschoten.